Måndag
A Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatis
B Pasta med kyckling och soltorkade tomater i ostsås
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i ostronsås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller bruna bönor eller löksås och potatis
B Mandelfisk med skirat smör, ärtor och potatis
C Friterad biff i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Pytt i panna med rödbetor och stekta ägg
B Panerad fiskfilé med kall dillsås och potatis
C Friterad kycklin gi sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och bambuskott med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Skånsk kalops med rödbetor och potatis
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark) med ris
E Spaghetti Carbonara med parmesanost
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Kalv entrecôte med bearnaisesås och pommes frites
B Pasta Africana (kyckling, bacon, banan, jordnötter, currysås)
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad fläskfilé och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka