Måndag
A Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatis
B Pasta med oxfilé, lök och paprika i mild grönpepparsås
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i kokosmjölk med ris (stark)
F Två små rätter i sötsur eller currysås( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Havets wallenbergare med skirat smör, ärtor, pepparrot och potatis
C Friterat fläskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i currysås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Kycklingschnitzel med svampsås och potatis
B Stekt makrill medstuvad spenat och potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i sataysås med ris (stark)
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Rimmad högrev med pepparrotssås och potatis
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling, lök och bambuskott med ris
E Pasta med skinka och broccoli i ostsås
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Helstektfläskfilé med rosépepparsås och stekt potatis
B Pasta Africana (kyckling, bacon, banan och jordnötter)
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff, paprika och bambuskott med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka