Måndag
A Fläsknoisette med kantarellsås och potatis
B Pasta med oxfilé, paprika och lök i mild grönpepparsås
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker sojasås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Havets wallenbergare med hummersås, ärtor och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatis
B Stekt makrill medstuvad spenat och potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark)
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Flygande Jakob (kyckling, bacon, champinjoner, jordnötter) med ris
B Panerad fiskfilé med romsås och potatis
C Friterat fläskkött i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff, purjolök och bambuskott med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Biffstek med stekt lök, brunsås, ärtor och stekt potatis
B Spaghetti med köttfärssås och riven ost
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Stekt ris med kyckling, ägg, morötter och ärtor
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka