Måndag
A Pannbiff med löksky,lingon och potatis
B Pasta med oxfilé,paprika, lök i mild grönpepparsås
C Friterade räkor isötsur eller currysås med ris
D Wokad kyckling ochgrönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur- eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Laxpudding med skirat smör, pepparrot, ärtor och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i ostronsås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Tjockskurna revben med brunsås, äppelmos och potatis
B Panerad fiskfilé med remouladsås och potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i kokosmjölk (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Fransk biffgryta (bacon, banan, champinjoner, syltlök, rödvin) med ris
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Stekt ris med kyckling, ägg, ärtor och morötter
E Pasta med skinka och broccoli i ostsås
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Entrecote med chilibearnaise och ugnstekt potatis
B Spagetti Carbonara med parmesanost
C Friterade räkor sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling,grönsaker och cashewnötter med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
(sallad, rödlök, paprika, tomat, ärtor, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter