Lunchmeny

Lunchmeny


Vecka 22



Sallad, bröd, dryck, kaffe och kaka ingår 108:-

Lunchkort (10 st.) 990:-

Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 16:00




Måndag


A Pannbiff med löksky,lingon och potatis

B Pestopasta med kyckling, tomat, persilja och parmesanost

C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris

D Wokad fläskfilé och grönsaker i stark chilisås med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris



Tisdag


A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon ellerlöksås och potatis

B Pocherad fiskfilé med limesås och hemlagat mos

C Friterad kyckling i sötsur eller currysås med ris

D Wokad biff och grönsaker i ostronsås med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris



Onsdag


A Skånsk kalops med rödbetor och potatis

B Panerad fiskfilé med kall dillsås och potatis

C Friterat fläskkött i sötsur eller currysås med ris

D Wokad kyckling och grönsaker i stark chilisås med ris

F Två små rätteri sötsur eller currysås ( C + D ) med ris



Torsdag


A Lasagne al forno

B Stekt spättafilémed brynt smör, smörstekta champinjoner och potatis

C Friterad kyckling i sötsur eller currysås med ris

D Wokad biff och grönsaker med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris


Fredag


A Rostbiff med rödvinssås och potatisgratäng

B Spagetti med köttfärssås och riven ost

C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris

D Wokad kyckling och grönsaker i szechuansås (stark) med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris


DAGENS SALLAD

(sallad, rödlök, paprika, tomat, ärtor, gurka)


Räksallad med handskalade räkor och ägg

Tonfisksallad med ägg

Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor

Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka



VEGETARISK


 Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)


Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris


Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter



Lunch för avhämtning 99:-

Inkl en burk sallad



Meddela gärna personalen vid eventuella allergier.