Måndag
A Persiljejärpar med gräddsås, lingon och potatis
B Stekt falukorv med stuvade makaroner
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling, ananas och vattenkastanjer i sötsursås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Laxpudding med skirat smör, ärtor och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i currysås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Wallenbergare på kalvfärs med lingon, skirat smör, ärtor och hemlagat mos
B Stekt makrill med stuvad spenat och potatis
C Friterat fläskkött i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Ungersk gulasch med gräddfil och ris
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad fläskfilé och grönsaker i stark chilisås med ris
E Pasta med kyckling och soltorkade tomater i ostsås
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Fläsknoisette med kantarellsås och stekt potatis
B Pasta med biff, paprika och lök i gorgonzolasås
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling, bambuskott och morötter med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka