Måndag
A Pannbiff med löksky,lingon och potatis
B Pestopasta med kyckling, tomat, persilja och parmesanost
C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris
D Wokad fläskfilé och grönsaker i stark chilisås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon ellerlöksås och potatis
B Pocherad fiskfilé med limesås och hemlagat mos
C Friterad kyckling i sötsur eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i ostronsås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Skånsk kalops med rödbetor och potatis
B Panerad fiskfilé med kall dillsås och potatis
C Friterat fläskkött i sötsur eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i stark chilisås med ris
F Två små rätteri sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Lasagne al forno
B Stekt spättafilémed brynt smör, smörstekta champinjoner och potatis
C Friterad kyckling i sötsur eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Rostbiff med rödvinssås och potatisgratäng
B Spagetti med köttfärssås och riven ost
C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
(sallad, rödlök, paprika, tomat, ärtor, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter