Måndag
A Wallenbergare på kalvfärs med ärtor, lingon, skirat smör och hemlagat potatismos
B Pestopasta med kyckling, persilja, tomater och parmesanost
C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris
D Wokad fläskfilé och grönsaker med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Mandelfisk med skirat smör, ärtor och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff, lök och purjolök med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Slottsstek med gräddsås, gelé och potatis
B Panerad fiskfilé med dansk remouladsås och potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i kokosmjölk med ris (stark)
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatis
B Stekt makrill med stuvad spenat och potatis
C Friterad kyckling i sötsur eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i sataysås med ris (stark)
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Kycklingschnitzel med bearnaisesås och pommes frites
B Pasta med oxfilé, lök och paprika i mild grönpepparsås
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Stekta nudlar med kyckling, skinka, räkor och grönsaker
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka